cemremmm ღ°•.♥.•°ღÖz€l Üy£ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 63 ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ * : .•°UYARI°•. : .•°CEZA°•. : Kayıt tarihi : 08/05/08
| Konu: Kendi Çalışmalarınız Ptsi Haz. 30, 2008 8:30 pm | |
| buraya kendi aptığınız resim avi imza vb. şeyleri koyabilirisniz=]] | |
|
nhn_yoshy ღ°•.♥.•°FoRuM PoLiSİmİsSsSღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 30 Nerden : edirne Site Nasıl ?? : : süper:) ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ * : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : .•°UYARI°•. : .•°CEZA°•. : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Kendi Çalışmalarınız Ptsi Tem. 21, 2008 12:47 am | |
| SİTE İÇİN YAPMIŞTIM: BUNUDA ÖYLESİNE CAN SIKINTISINDA YAPMIŞTIM: | |
|
cansu__CK__ ManyaXx Cemreci Admin CanSu
Mesaj Sayısı : 604 Yaş : 29 Nerden : CeMrEmİn SıCaCıK SeVgİ dOlU kAlBiNdEn... Site Nasıl ?? : : Bomba yhaa Bnm SiTeEEemmm!! =]]] ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ * : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : .•°UYARI°•. : .•°CEZA°•. : Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: Kendi Çalışmalarınız Ptsi Tem. 21, 2008 1:22 pm | |
| | |
|
yoshy_kolik ღ°•.♥.•°ManYaqq YosHyCi MoDeRaTöR°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 29 Nerden : yoshyini kalbinden Site Nasıl ?? : : bomba.. ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ * : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : .•°UYARI°•. : .•°CEZA°•. : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Kendi Çalışmalarınız Ptsi Tem. 21, 2008 1:23 pm | |
| - cansu__CK__ demiş ki:
- çk güzeller canm saqll
| |
|
nhn_yoshy ღ°•.♥.•°FoRuM PoLiSİmİsSsSღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 30 Nerden : edirne Site Nasıl ?? : : süper:) ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ * : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : .•°UYARI°•. : .•°CEZA°•. : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Kendi Çalışmalarınız Çarş. Tem. 23, 2008 2:39 pm | |
| | |
|
yaseminci12 ღ°•.♥.•°ManYaqq YosHyCi MoDeRaTöR°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 223 Nerden : istanbul Site Nasıl ?? : : kankimin sitesi nasıl olsun ? :D ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ * : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : .•°UYARI°•. : .•°CEZA°•. : Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Kendi Çalışmalarınız C.tesi Ağus. 16, 2008 6:54 pm | |
| bunları ben yaptım... 1.) 2.) 3.) 4.) 5.) 6.) 7.) kırıcı ve kötü yorum yapmayın... | |
|